Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primele declaraţii ale lui Trump după ce a ordonat uciderea lui Soleimani: „Am acţionat pentru a opri un război, nu pentru a declanşa unul"

Postat la: 04.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele american Donal Trump a făcut primele declaraţii la clubul său din Palm Beach, Florida, la o zi după ce a ordonat uciderea influentului general iranian Quasem Soleimani, relatează CNN.

Preşedintele american Donald Trump a declarat la proprietatea sa de la Mar-a-Lago, Florida, într-un discurs neanunţat, că a autorizat un atac aerian ţintit asupra „teroristului" Soleimani, comandantul iranian al Forţei de elită Quds, o unitate a Gărzilor Revoluţionare Iraniene, întrucât plănuia „atacuri sinistre iminente" asupra americanilor, existând informaţii solide în acest sens din partea serviciilor de informaţii. „L-am prins în fapt şi l-am lichidat", a spus Trump vineri, la o zi după uciderea influentului general iranian Qasem Soleimani într-un atac aerian cu rachete asupra convoiului său, acesta fiind însoţit de locotenentului său în Irak Abou Mehdi al-Mouhandis, numărul doi în Hashd al-Shaabi, coaliţie paramilitară pro-iraniană.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE