Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Premierul Boris Johnson, infectat cu coronavirus, a ajuns la terapie intensivă după ce starea sa s-a înrăutățit

Postat la: 07.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Boris Johnson a fost dus, luni, la terapie intensivă, după ce starea sa s-a înrăutățit, relatează Reuters. Johnson a fost internat în spital duminică seară și a fost supus mai multor teste din cauza unor simptome persistente de COVID-19 pentru mai bine de 10 zile.

Macron, von der Leyen, Trump şi alţi lideri au transmis mesaje de susţinere premierului britanic Dominic Raab, șeful diplomației britanice, însărcinat să îi ia locul lui Boris Johnson

UPDATE 23.25: Premierul britanic a avut dificultăți în a respira în această după-amiază și i s-a administrat oxigen, dar Boris Johnson este conștient în acest moment, scrie Reuters, citând The Times.

"În cursul acestei după-amieze, starea prim-ministrului s-a înrăutățit și, la sfatul echipei sale medicale, a fost transferat la Unitatea de Terapie Intensivă a spitalului", a spus Guvernul de la Londra.

Starea sa s-a înrăutățit după ce purtătorul său de cuvânt a spus că Boris Johnson a petrecut o noapte "confortabilă" în spital și este într-o stare bună, continuând să conducă guvernul, deși va rămâne în spital sub observație.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a devenit pe 27 martie primul lider al unei mari puteri care a anunţat că este pozitiv la coronavirus.

El a intrat în izolare într-un apartament al reşedinţei oficiale din Downing Street, iar vineri a anunţat că are în continuare febră. Biroul său a subliniat că spitalizarea nu a fost una de urgenţă şi că Boris Johnson rămâne la conducerea guvernului. Ministrul de externe Dominic Raab va fi cel care va conduce şedinţa de urgenţă de luni a executivului cu privire la situaţia epidemiei, a indicat o sursă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE