Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Premeirul Canadei îi numește pe cei nevaccinați "extremiști, rasiști și misogini"! Justin Trudeau se intreaba: "Îi mai tolerăm pe acești oameni?" (VIDEO)

Postat la: 01.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Justin Trudeau a declarat pe 29 decembrie 2021 la un post de televiziune mainstream din Quebec că persoanele care nu se vaccinează împotriva COVID-19 sunt adesea "extremiști, rasiști și misogini".

Dar el a spus că nu locuitorii din Quebec sunt problema și s-a întrebat dacă restul Canadei trebuie să-i "tolereze" pe cei nevaccinați. Comentariile sale l-au determinat pe liderul Partidului Popular din Canada, Maxime Bernier, să-l numească pe Trudeau "psihopat fascist". Trudeau i-a numit, de asemenea, pe canadienii nevaccinați "negaționiști ai științei".

"Vom pune capăt acestei pandemii procedând la vaccinare", a declarat Trudeau în franceză. "Cunoaștem cu toții oameni care decid dacă sunt sau nu dispuși să se vaccineze, iar noi vom face tot posibilul să încercăm să îi convingem. Cu toate acestea, există încă o parte a populației care se opune cu înverșunare. Ei nu cred în știință și sunt foarte des misogini și rasiști.", mai spune premierul Canadei.

"Este un grup foarte mic de oameni, dar asta nu înlătură faptul că ocupă un anumit spațiu. Acest lucru ne determină, ca lider și ca țară, să facem o alegere: Îi tolerăm pe acești oameni? Peste 80% din populația Quebecului și-a făcut datoria ca s-a vaccinat. În mod evident, nu ei sunt problema în această situație".

În Quebec, 84,5% dintre locuitori au primit cel puțin un vaccin anti Covid-19. În total, au fost administrate 14.900.242 de vaccinuri. În toată Canada, 90% dintre persoanele cu vârsta de la 12 ani în sus au primit o doză. Un total de 87% au primit două vaccinuri. În Alberta, sunt 90% dintre persoanele cu o singură injecție și 85% dintre persoanele cu două. Statisticile federale Covid-19 arată că British Columbia a vaccinat 84% dintre locuitori cu o doză și 79% cu două. Saskatchewan are 80% cu o doză, 72% cu două, iar Manitoba are 81,4% cu o doză, 75% cu două.

VIDEO cu declaratia lui Justin Trudeau AICI:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE