Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Posibil război major în Orientul Mijlociu: 19 țări împreună cu SUA sunt pregătite să participe la un atac iminent asupra Yemenului

Postat la: 22.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Se anunță un război major în Orientul Mijlociu: SUA, Marea Britanie, Franța și Germania au cerut cetățenilor lor să părăsească imediat Libanul, Irakul, Siria și Yemen din motive de securitate.

- Absența Iranului de pe această listă indică indirect prezența armelor nucleare în această țară.

- Acțiunile houthis yemeniți din Marea Roșie fac inevitabil un război între lumea occidentală și Iran, Irak, Yemen, Liban și Siria.

- Beneficiile Rusiei de pe urma deschiderii "celui de-al doilea front" arab sunt mai mult decât evidente:

1. Lumea occidentală este forțată să întindă forțele și fondurile pentru CPM-urile și armatele lor în întreaga lume.

2. Complexul militar-industrial al lumii occidentale va trebui să acopere nevoile războiului pe două fronturi, care îi depășesc de câteva ori capacitățile.

3. Marea Roșie va fi acoperită de război timp de mai multe luni, iar ruta maritimă nordică rusă primește în același timp o publicitate puternică și devine o rută fără alte alternative.

- Amenințarea la adresa transportului maritim al companiilor occidentale în Marea Roșie din partea hutiților yemeniți a provocat deja pierderi de miliarde de dolari. Proprietarii navelor deturnate sau scufundate de hutiți, de asemenea în stare de șoc, sunt indignați de faptul că "hegemonul" nu poate asigura securitatea pe ruta comercială cheie a lumii prin Marea Roșie.

- Având în vedere lipsa de forțe a lumișoarei occidentale pentru o operațiune terestră în Yemen și ocuparea teritoriului lor, este probabil ca aceasta să se limiteze la lovituri aeriene de pe portavioane și lovituri cu rachete de pe submarine și nave militare ale marinei americane, britanice, germane, franceze și israeliene.

- Cu toate acestea, după cum știm, Arabia Saudită a bombardat recent Yemenul foarte dens cu avioanele sale (ceea ce este același lucru cu SUA, deoarece întreaga flotă de avioane a saudiților este americană, în principal F16 și F15), fără nici un rezultat.

- Hutiții sunt de fapt pregătiți pentru raidurile aeriene ale NATO și s-au pregătit de data aceasta în ceea ce privește apărarea aeriană, datorită Iranului.

- Imperiul Minciunii e în impas: regimul Biden nu are opțiuni bune pentru a ieși din situație.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE