Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Populatia planetei are "dreptul" musai la Covid, doar Joe Biden cică s-a imbolnavit de o raceală banală, altfel declarata eradicată de OMS!

Postat la: 04.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Joe Biden a dat asigurări vineri că are vocea răguşită si ca-i curge nasul din cauza unei "răceli banale" pe care a luat-o la contactul cu un nepot, şi a anunţat că este testat covid-19 zilnic, dar nu are parte de temuta boală atat de raspandita pe planeta.

Biden a susţinut vineri o alocuţiune pe tema economiei, cu o voce răguşită si nasul infundt, şi a avut câteva accese de tuse, ceea ce l-a determinat pe un jurnalist să-l întrebe despre starea sănătăţii. "Sunt bine. Sunt testat covid zilnic. Ce am eu este că un nepot de un an şi jumătate avea o răceală şi îi place să-şi îmbrăţişeze bunicul. Este doar o răceală", a declarat el.

Joe Biden şi-a petrecut weekendul trecut, cu ocazia foarte popularei sărbători Thanksgiving, în cadrul familiei. E a mai spus ca populatia SUA, precum si cea a planetei trebuie sa se vaccineze ca sa ajunga si acest virus la stadiul de "raceala banala". "Statele Unite se tem de un val de cazuri de covid-19 odată cu venirea iernii şi răspândirea noii variante omicron a SARS-CoV-2.", a mai sps Joe Biden - cel mai bătrân preşedinte american ales vreodată, în vârstă de 79 de ani.

Luna trecuta OMS a dat publicitatii un raport in care sustine ca gripa sezoniera a fost "aproape eradicata" de virusul Sars-Cov-2 care a devenit dominant si practic "a inlocuit celelate viroze", ceea ce a fost catalogat de specialisti ca "extrem de ciudat", intrucat virusii cunoscuti de gripa exista de mii de ani, chiar zeci de mii de ani, si alte pandemii anterioare nu au reusit sa-i eradicheze, cum nici nu s-a gasit vaccin eficient care sa distruga definitiv ceilalti cirusi gripali.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE