Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Politia și Armata din Austria se revoltă împotriva "dictaturii din domeniul sănătății"!

Postat la: 17.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliția și armata refuză să controleze "certificatele verzi" în numele "libertății și demnității umane". Aceștia se vor alătura unei mari demonstrații împotriva "detenției obligatorii" la 20 noiembrie 2021 la Viena.

La doar câteva zile după ce cancelarul austriac Alexander Schallenberg a decis internarea persoanelor nevaccinate, politicienii și sindicatele fac apel la o revoltă masivă împotriva acestei măsuri unicat de liberticid. Liderul Partidului Libertății (FPÖ), Herbert Kickl, a făcut apel la o "mega-manifestație" pe 20 noiembrie la Viena.

La scurt timp după aceea, președintele Uniunii Forțelor Armate Austriece (FGÖ), Manfred Haidinger, i-a urmat exemplul și s-a asociat la acest demers într-o scrisoare publicată la 14 noiembrie. Aceasta intenționează să "apere drepturile și libertățile fundamentale". FGÖ subliniază că "toată lumea" are voie să manifesteze, chiar dacă este închisă!

Obligația de control impusă de ministrul de interne, Karl Nehammer, a fost deja respinsă de sindicatul polițiștilor. În plus, Uniunea Forțelor Armate Austriece a anunțat că va participa la marele miting de la Viena.

Aceasta este o palmă răsunătoare pentru guvern, care, potrivit presei austriece, este din ce în ce mai panicat. Președintele sindicatelor social-democrate (FSG) și al sindicatului poliției, Hermann Greylinger, nu a lăsat nicio îndoială într-un interviu că poliția se simte incapabilă să efectueze aceste controale, potrivit săptămânalului Wochenblick.

Manfred Haidinger (FGÖ) a adăugat în scrisoarea sa: "Prin prezenta subliniem că participarea la adunări este un drept legal deosebit de protejat și că acest lucru este luat în considerare și în proiectul de ordonanță disponibil în prezent. Este permisă participarea și deplasarea pe întreg teritoriul Austriei.
Chiar dacă persoanele nevaccinate sunt sfătuite să călătorească cu mijloace de transport private.

În cele din urmă, scrisoarea amintește că "interzicerea unei reuniuni planificate de cetățeni, precum și interzicerea unui miting al unui partid politic au fost recunoscute ca fiind ilegale" de către Tribunalul Administrativ din Viena.

sursa: infodujour.fr

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE