Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Partidul cu cea mai mare ascensiune în Germania: "Bill Gates trebuie să fie acuzat de crime împotriva umanității și OMS trebuie desființată!" VIDEO

Postat la: 18.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bill Gates trebuie să fie acuzat de "crime împotriva umanității" pentru rolul său în finanțarea agendei globaliste a Organizației Mondiale a Sănătății, potrivit deputatului german Christine Anderson, care s-a alăturat altor șapte parlamentari și a promis că va desființa instituția ONU și va căuta dreptate în numele a "milioane și milioane de oameni din întreaga lume".

"Un organism neales ca și cel care este controlat și condus de multimiliardari nu ar trebui să i se permită niciodată să acționeze în locul unui guvern ales în mod democratic", a declarat ea, ca reprezentanta a Partidului Alternativa pentru Germania (cu cea mai mare ascensiune populara), în timpul conferinței Citizen's Initiative de la Bruxelles.

Anderson spune că va demasca și va da numele tuturor persoanelor, inclusiv al oficialilor guvernamentali și al parlamentarilor, care susțin "acapararea puterii" antidemocratice a OMS și nu respectă voința poporului. "Voi [OMS] sunteți mica minoritate marginală", a continuat ea. "Voi sunteți cei care nu aveți dreptul de a dicta oamenilor ce vor și ce nu vor".

"Așa că luați-o de la mine ... luați-o de la milioane și milioane de oameni din întreaga lume. Vă vom doborî și nu vom obosi până nu vom reuși acest lucru. Așa că țineți-vă bine. Suntem aici, iar lupta a început. Așa că haideți să ne luptăm."

Într-o știre care ar trebui să dea fiori reci pe șira spinării oricărui patriot, Bill Gates face apel la liderii mondiali să cedeze suveranitatea națiunilor lor în favoarea "corpului global de urgență în domeniul sănătății" al Organizației Mondiale a Sănătății.

Elita globalistă devine din ce în ce mai arogantă sunt acum spunând cu voce tare părțile tăcute. În timp ce altădată acest tip de discuție ar fi fost posibilă doar într-o cameră întunecată și afumată din spate, Gates își împărtășește acum viziunea sa pentru dezmembrarea suveranității SUA în paginile de opinie ale New York Times.

Declarându-și sprijinul pentru Tratatul global al OMS privind pandemiile, Gates susține că OMS ar trebui să fie privită ca un "departament de pompieri pentru pandemii" la nivel mondial, care preia controlul națiunilor la nivel global în timpul urgențelor sanitare. Pe vremuri, aceste opinii, exprimate în mod public, ar fi dus la spânzurarea unui om pentru trădare.

Tratatul OMS va stabili, în esență, un regim autoritar global neales care va anula legile locale cu protocoale globale dacă agenția Națiunilor Unite declară o urgență sanitară. Toate cele 194 de națiuni membre ale OMS urmează să voteze amendamentele și să finalizeze noul tratat până în mai 2024. Acordul va oferi OMS controlul final asupra politicilor globale privind pandemiile, cum ar fi blocarea, cenzura, mascarea, mandatele de vaccinare și supravegherea publică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE