Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Paradoxul chinezesc: COVID-19 pare să fi dispărut complet din locul de baștină. Beijingul anunță doar 15 cazuri

Postat la: 22.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În timp ce restul lumii se confruntă cu valul al treilea al pandemiei China pare să fi eradicat complet boala. Gigantul asiatic cu peste un miliard de locuitori, lucut de origine al COVID-19, a anunţat duminică şapte noi cazuri simptomatice de COVID-19, toate la persoane venite din străinătate.

Au fost de asemenea confirmate opt cazuri de infectare asimptomatice, şi acestea ''importate''. China include în cazurile de COVID-19 numai persoanele care prezintă simptome de îmbolnăvire şi numai pe cele din partea sa continentală, fără Hong Kong, unde în aceeaşi zi au fost confirmate alte opt cazuri de infectare. Numărul total al cazurilor de COVID-19 asimptomatice aflate sub observaţie în China este de 235, toate acestea fiind numai persoane venite din străinătate, în timp ce numărul cazurilor active de infectare este de 161. În această ţară, prima afectată de răspândirea COVID-19 la sfârşitul anului 2019, au fost până în prezent infectate cu virusul SARS-CoV-2 în total 90.106 de persoane, dintre care 4.636 au decedat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE