Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Olanda: Statul, Bourla, Bill Gates și premierul Rutte vor fi dați în judecată pentru daunele provocate de vaccinul "Marea Resetare"

Postat la: 19.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fundația Recht Oprecht a permis celor șapte reclamanți să acționeze în justiție în fața tribunalului din Leeuwarden. Reclamanții suferă consecințele vaccinării corona și dau în judecată 17 inculpați, printre care guvernul olandez, premierul interimar Rutte, Bill Gates și Albert Bourla, pentru daune civile. Avocatul Arno van Kessel se ocupă de acest caz.

Acest proces este primul din lume în care reclamanții explică în detaliu și dovedesc că Covid-19 nu este o boală, ci face parte din Marea Resetare. Fiecare dintre inculpați este dat în judecată de către reclamanți în mod individual și colectiv pentru presupusa lor implicare în acest proiect. Reclamanții susțin că pârâții, individual și ca grup, au acționat în mod deliberat în mod ilegal și au cauzat prejudicii substanțiale reclamanților.

După discuții intense cu cei implicați și cu avocații care acționează în numele victimelor și al reclamanților, fundația a făcut progrese. Aceștia au pregătit procedurile principale împotriva a numeroși oficiali guvernamentali și instituții legate de guvern. Aceste proceduri vor fi prezentate în curând în fața instanțelor. În total, 16 persoane și statul olandez au fost invitați la procedurile din acest caz.

Fundația Rechts Oprecht a reușit să își răspândească mesajul în diferite părți ale țării. Răspunsul la întâlniri a fost copleșitor și a arătat în mod clar că mulți oameni din țara noastră aspiră la justiție și susțin fundația.

Fundația descrie viitorul proces ca fiind cel mai mare proces de acest gen împotriva liderilor sistemului din istorie. Până în prezent, niciun proces civil împotriva liderilor sistemului care au provocat prejudicii semnificative (daune sau vătămări) cetățenilor unei țări care a aderat la OMS nu a fost intentat fără acordul popular.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE