Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O fată de 12 ani a deschis focul într-o școală din SUA: Trei persoane rănite

Postat la: 07.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

​Trei persoane au fost împușcate de o elevă de 12 ani care a venit la școală cu pistolul și a deschis focul, fiind imobilizată în cele din urmă de către un profesor. Incidentul a avut loc la o școală generală din orașul Rigby, Idaho, cele trei persoane scăpând cu viață.

Fata, elevă în clasa a șasea, se afla pe holul școlii joi dimineața când a scos pistolul din rucsac și a început să tragă, două persoane fiind rănite. Apoi a fugit în curte, unde a rănit o a treia persoană. În cele din urmă, un profesor a reușit să o dezarmeze și a ținut-o imoblizată până la sosirea poliției, relatează Sky News.

Unul dintre elevi, Yandel Rodriguez, 12 ani, a povestit: "Mă aflam împreună cu colegii mei în clasă, cu profesorul. Abia intrasem la ore și lucram când, brusc, s-a auzit un zgomot puternic, apoi încă două și mai puternice". "S-au auzit țipete, iar profesorul nostru a ieșit să verifice ce se întâmplă și a văzut urme de sânge". Cei trei răniți, doi elevi și un angajat al școlii, nu ar avea răni atât de grave încât să le pună viața în pericol.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE