Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O anchetă Radio France dezvăluie că un candidat anti-sistem la functia prezidentiala este marioneta bancherilor lui Rothschild

Postat la: 20.09.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Urmăriți banii!"... Pe scurt, nimic nou, iar apoi, cu această selecție, se creează hipermarketul mediatic, astfel încât să votezi întotdeauna pentru unul dintre candidații sistemului... care propune "reformarea Europei din interior", așa cum a fost în ultimii 30 de ani, ceea ce este imposibil, deoarece este nevoie de unanimitatea celor 27 de țări membre, scrie lecourrier-du-soir.com.

"Aceasta este chiar voința Statelor Unite care, incapabile să neutralizeze fiecare țară, au decis să ne înlănțuie pentru a ne face neputincioși... Scopul final și nici măcar ascuns, pentru că este oficial, este dizolvarea statelor naționale într-o magmă federalistă asemănătoare Statelor Unite ale Americii. Asta este ceea ce a fost 'la lucru' în pași mici... în spatele scenei timp de 50 de ani... Așadar, nu vă mirați de politica lui Emmanuel Macron, pentru asta a fost ales. Ca un bun vânzător al sistemului, va continua să vândă țara bucată cu bucată puterilor străine și va continua să umilească poporul francez, distrugând metodic tot ce a mai rămas din democrația și țara noastră...", mai comenteaza publicatia intr-un editorial.

Eric Zemmour, candidat la presedintia Frantei, s-ar bucura de un puternic sprijin din partea bancherilor familiei Rothschild care gestionează finanțarea campaniei sale prezidențiale, după cum a dezvăluit o anchetă a Radio France, preluată de France Info, care a fost larg mediatizată vineri în presa franceză. Într-adevăr, în spatele mediatizării excesive a lui Zemmour, un ideolog de dreapta, se află oameni foarte bogați, gata să facă orice pentru ca fostul editorialist de la CNews să ajungă la putere. Dar cine sunt acești oameni, total în afara lumii mediatice, care lucrează în umbră pentru Zemmour? Ancheta realizată de France Info a ridicat vălul de pe această afacere. Potrivit unității de anchetă a Radio France, apare in scena Julien Madar.

"Julien Madar, in vârstă de 32 de ani, este directorul general al 'Checkmyguest'. Fost bancher de investiții la Rothschild, unde s-a specializat în fuziuni și achiziții, a studiat mai întâi la Universitatea Columbia din New York. După aceea, a creat o asociație de investitori (club deal) cu un prieten, de asemenea bancher la Rothschild, înainte de a se alătura 'Checkmyguest', un start-up pe care îl ajutase în urmă cu câțiva ani prin strângerea de fonduri de 7 milioane de euro", spune France Info.

Referindu-se la casuta postala a asociației "Les Amis d'Eric Zemmour", care este găzduită într-un apartament parizian care îi aparține, Madar a declarat: "Cunosc o persoană foarte apropiată de Eric Zemmour. A venit la mine în aprilie anul trecut, înainte ca asociația 'Les Amis d'Éric Zemmour' să fie înregistrată la prefectură, și m-a întrebat dacă pot să-i pun la dispoziție o cutie poștală pentru a primi cecurile. Întrucât eu sunt proprietarul acestui apartament și compania mea este cea care îl administrează, știam că această cutie poștală nu este folosită niciodată, deoarece turiștii care închiriază apartamentul nu au nevoie de ea și oricum nu au cheia."

Julien Madar nu este singurul mare susținător al lui Eric Zemmour. În cadrul anchetei, a mai apărut un nume, până acum necunoscut de nimeni. Este vorba de Paul-Marie Coûteaux, un prieten de lungă durată al polemistului francez care, comentând campania fostului editorialist de la CNews, a declarat: "Nu voi intra în detalii, dar fiți siguri că există bani!".

Dar greul campaniei lui Zemmour a fost identificat de anchetatori. Este vorba de Jonathan Nadler, un bancher de investiții care a lucrat pentru banca Rothschild înainte de a se angaja la JP Morgan. France Info confirmă: "Julien Madar nu neagă: Jonathan Nadler conduce unitatea economică. Vorbesc cu el. În orice caz, vinerea aceasta, după publicarea anchetei, reacțiile pe rețelele de socializare au fost dure. Mulți l-au ironizat pe Eric Zemmour, spunând că sunt surprinși de faptul că un candidat anti-sistem ar fi creat legături atât de strânse cu lumea finanțelor.

Sursa: Le Courrier du soir

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE