Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Întâlniri de taină la G7: Se pune la cale în mare secret o înțelegere de pace între Zelenski - Putin

Postat la: 10.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ucraina a purtat discuții secrete despre războiul cu Rusia cu țările G7 și „Sudul Global", transmite Bloomberg, relatează Nexta.

Întâlnirile secrete au avut loc de mai multe ori, ultima având loc în Arabia Saudită la jumătatea lunii decembrie. La eveniment au participat consilieri de securitate națională din țările partenere G7 ale Kievului, precum și India, Arabia Saudită și Turcia. La un moment dat, reprezentanți ai Chinei, Braziliei și Emiratelor Arabe Unite au participat la astfel de întâlniri, dar participarea lor nu a fost permanentă.

Se știe că discuțiile au vizat, printre altele, încercarea Ucrainei de a demonstra că lipsa de voință a lui Zelensky și a echipei sale de a negocia o încetare a focului nu are nicio legătură cu realitatea și este alimentată de propaganda rusă. Printre altele, ei au discutat ce solicitări le face Kievul pentru a ajunge la un armistițiu și modul în care țările participante plănuiesc să interacționeze cu Moscova în viitor. Nu se știe cât de reușite au fost discuțiile.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE