Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mike Pompeo spulberă misterul focurilor de armă de la granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud

Postat la: 04.05.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul de Star american Mike Pompeo a afirmat, duminică, la ABC This Week, că focurile de armă de la forntiera intercoreeană au fost probabil accidentale.

"Credem că focurile de armă au fost accidentale. Sud-coreenii au ripostat trăgând şi ei. Din câte ştim, nu au existat pierderi de vieţi de nicio parte", a spus Pompeo. El a refuzat să vorbească despre ceea ce ştie despre starea de sănătate a liderului nord-coreean Kim Jong Un. În baza unui filmuleţ în care apare Kim la un eveniment recent, Pompeo a spus doar: "Se pare că preşedintele Kim este în viaţă şi bine. Ştim că au mai fost perioade în care preşedintele Kim nu a fost văzut în public, astfel că nu este o situaţie fără precedent".

Coreea de Nord a tras, duminică, mai multe focuri de armă către Coreea de Sud, la nivelul zonei demilitarizate, care divizează peninsula, antrenând o ripostă a armatei sud-coreene. Focurile de armă dinspre Coreea de Nord au fost auzite la ora locală 7.41 şi au fost îndreptate către un punct de frontieră sud coreean, au anunţat oficiali din Coreea de Sud. Nu s-au înregistrat victime, iar sud-coreenii au ripostat "cu două serii de tiruri şi un mesaj de avertizare".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE