Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Merkel denunţă "imaginile ruşinoase" ale încercării unor protestatari "anticorona" de a intra cu forţa în Reichstag

Postat la: 01.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cancelarul Angela Merkel a denunţat luni ”imaginile ruşinoase” ale încercării unor manifestanţi ”anti-mască” de a pătrunde sâmbătă cu forţa în Reichstag, un ”abuz al dreptului de a manifesta” în opinia canelarului german.

"În acest weekend, am avut un exemplu al modului în care libertatea de a manifesta poate cunoaşte abuzuri", a reacţionat în faţa presei un purtător de cuvânt al Guvernului, Steffen Seibert.

"Acest drept de a manifesta paşnic este, bineînţeles, un drept foarte preţios, chiar şi în timpul pandemiei" covid-19, a apreciat el.

"Or acest drept a fost în mod clar călcat în picioare în acest weekend", a denunţat Steffen Seibert, care s-a exprimat "în numele Guvernului şi cancelarului Angela Merkel".

Câteva sute de manifestanţi au forţat bariere pentru a urca pe scările Reichstagului, sediul Parlamentului german, şi au fost împiedicaţi în ultimul moment să pătrundă în incinta clădirii de către forţe de ordine care au folosit sprayuri pentru a dispersa mulţimea şi a aresta numeroase persoane.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE