Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mentorul globalist al lui Klaus Schwab, Henry Kissinger, recunoaște că munca de o viață a fost o "greșeală gravă"

Postat la: 24.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Henry Kissinger, titanul globalist în vârstă de 100 de ani și mentorul pe termen lung al lui Klaus Schwab, a recunoscut că munca sa de o viață a fost o "greșeală gravă" și că politicile globaliste distrug națiunile occidentale și fac din lume un loc mai rău.

Vorbind pentru Politico, Henry Kissinger, care a fost timp îndelungat pivotul mișcării globaliste, a revenit asupra poziției sale anterioare privind importanța frontierelor deschise în națiunile occidentale și a declarat că istoria recentă a arătat că națiunile au mers prea departe.

Kissinger a spus: "A fost o greșeală gravă să lăsăm să intre atât de mulți oameni cu o cultură și o religie și concepte total diferite, pentru că se creează un grup de presiune în interiorul fiecărei țări care face acest lucru".

Europa ar trebui să ofere "sprijin politic necondiționat pentru acțiunea israeliană" acum că atacul terorist a avut loc, a continuat Kissinger, și nu în ultimul rând pentru că, în opinia sa, statele europene au un interes direct în a se asigura că nu se creează un precedent pentru raiduri și luarea în masă de ostatici din țările occidentale. El a concluzionat: "Israelul trebuie să își revendice suveranitatea în acea zonă și că nu poate permite ca Gaza să revină la o stare în care ar putea să apară, să ia mii sau un număr mare de ostatici, să ucidă mii de oameni și apoi să trăiască în această stare alături de Israel.

"Aș spune că fiecare națiune europeană are același interes, pentru că aceeași atitudine ar putea izbucni în direcția Europei."

În 2015, Kissinger a fost co-semnatar al unei scrisori adresate Congresului în care cerea ca frontierele să fie menținute deschise pentru migranții sirieni și irakieni, în urma atacurilor teroriste mortale de la Paris. În scrisoare se spunea că a face altfel ar fi "contrar tradițiilor de deschidere și incluziune ale națiunii noastre și ar submina obiectivul nostru principal de combatere a terorismului", deoarece admiterea migranților musulmani este o modalitate de a învinge ISIS.

Aceasta a continuat: "Refuzul categoric de a-i primi [pe migranții musulmani] nu face decât să alimenteze narațiunea ISIS că există un război între islam și Occident, că musulmanii nu sunt bineveniți în Statele Unite și în Europa și că califatul ISIS este adevărata lor casă. Trebuie să spunem clar că Statele Unite resping această viziune asupra lumii".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE