Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mai mulți medici ruși au fost obligați să fie cobai pentru un tratament periculos care ar putea funcționa împotriva coronavirusului

Postat la: 07.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai multor doctori din Moscova li s-a cerut să îşi administreze doze de hidroxiclorochină pentru a testa eficienţa medicamentului în prevenirea îmbolnăvirii. BBC Rusia a scris că unii dintre doctori au fost obligaţi să ia tratamentul anti-malarie. În SUA, o persoană a murit după ce şi-a administrat după ureche doze de hidroxiclorochină.

Mai multor medici de la spitalele din Moscova li s-a cerut să testeze pe ei tratamentul cu hidroxiclorochină, medicament anti-malarie despre care cercetătorii spun că ar putea avea efecte şi asupra coronavirusului, scrie BBC Rusia. Potrivit sursei citate, care a publicat ştirea vineri, doctorilor li s-a cerut să testeze un medicament cu hidroxiclorochină, pe care mai multe state l-au autorizat de urgenţă, fără foarte multe teste.

„Există varianta refuzului pentru unii, dar şefii de departamente au creat o obligativitate pentru angajaţi", scrie BBC Rusia, citând surse dintr-un spital de boli infecţioase. Pe de altă parte, site-ul oficial al organizaţiei care efectuează studiul notează că participarea este "exclusiv voluntară" şi notează 10 spitale ca fiind participante, inclusiv pe cel al carui director a fost diagnosticat săptămâna trecută cu COVID-19.

Potrivit Moscow Times, care citează de asemenea BBC Rusia, participanţilor le va fi administrată o doză de 200 miligrame de hidroxiclorochină de două ori pe zi, timp de două săptămâni, iar ulterior o dată pe zi timp de trei luni. Departamentul de sănătate din Moscova a autorizat săptămâna trecută cumpărarea unei cantităţi de hidroxiclorochină în valoare de 33.200 dolari americani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE