Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lukașenko despre Scholz și Macron: "Sunt niște începători aroganți. Oameni superficiali!"

Postat la: 29.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cancelarul german Olaf Scholz este un începător politic, care nu înțelege nimic despre politică și nici nu vrea să înțeleagă, a declarat președintele din Belarus, Aleksandr Lukașenko, citează BelTA.

"Credeți-mă, primul meu gând a fost 'este un începător'. Vă rog, țineți minte asta. Scholz este un începător politic care nu înțelege nimic despre politică și nu vrea să înțeleagă", a subliniat Aleksandr Lukașenko atunci când a comentat recentele dezvăluiri ale lui Olaf Scholz despre conversația sa cu liderul rus.

"Astfel de conversații între doi șefi de stat sunt absolut private", a spus președintele din Belarus. "Poți vorbi despre conversație și o poți face publică doar cu acordul persoanei de la celălalt capăt al firului. Trebuia să îl întrebe mai întâi pe Putin".

Șeful statului a reamintit că președintele francez Emmanuel Macron a făcut și el o manevră publicitară făcând public conținutul convorbirilor cu Putin. "Aceștia sunt niște începători aroganți, știți? Oameni superficiali. Nu așa ar trebui să faci lucrurile", a declarat Aleksandr Lukașenko.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE