Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lovitură de stat la Casa Albă. Michelle Obama ii va lua locul lui Joe Biden la votul din noiembrie din SUA

Postat la: 04.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul consilier al administrației Trump, Peter Navarro, susține că o lovitură de stat este în curs de desfășurare, scopul fiind numirea fostei Prime Doamne Michelle Obama la Casa Albă, înlocuindu-l pe președintele Joe Biden la votul din noiembrie.

Teoria nu e chiar nouă. E cunoscut faptul că adevăratul sef al Casei Albe este Barack Obama, al carui vicepresedinte a fost Joe Biden. Obama, care a fost presedinte inaintea lui Donald Trump este considerat "artizanul" impunerii marionetei Biden la Casa Alba prin deturnarea scrutinului electoral. Numai ca Biden nu mai poate duce inca un mandat, asa ca poate intra in scena Michelle Obama, sotia lui Barack. Despre aceasta candidatura a scris si biograful lui Barack Obama inca din vara lui 2023.

Acum, Navarro este cel care avertizează că toate semnele indică faptul că Biden este înlocuit ca candidat al democraților în 2024. Initial s-a spus ca Michelle Obama isi va anunta candidatura in noiembrie sau decembrie 2023, numai ca exista o tabara democrata care nu il agreeaza pe Barack Obama si ar fi starnit multe reactii contra. Mass-media se grăbește să discrediteze avertizarea lui Navarro, numind-o „teorie a conspirației", dar este evident că Biden nu este cea mai bună alegere pe care democrații o au pentru 2024 - și ei știu asta.

„Președintele Biden nu va fi pe buletinul de vot din noiembrie. Cu fiecare nouă dezvăluire despre familia Biden și cu fiecare nou sondaj de opinie care arată că Donald Trump îl va învinge pe Biden, apare deja ca inevitabilă renunțarea lui la cursa electorală", a scris Navarro în The Washington Times. „Cu toate acestea, Biden nu se va retrage înainte de sfârșitul primului tur al Partidului Democrat. În schimb, fără o opoziție reală, Biden va fi gata să accepte încoronarea sa la Convenția Națională Democrată din august, la Chicago", a adăugat Navarro.

Navarro susține că strategii democrați complotează în mod activ la o lovitură de stat care să-l răstoarne pe Biden din funcție și că aceasta face parte dintr-o strategie câștigătoare pentru luna noiembrie. Teoria pare să fie din ce în ce mai credibilă. Fostul consilier susţine că Biden va fi forţat să demisioneze şi va pleca cu o moştenire de poveste, precum şi cu garanții pentru a rămâne, el și familia sa, în afara închisorii.

„Strategii democrați îl vor confrunta pe Biden cu realitatea că, dacă va fi învins în alegerile generale de către Trump - după cum arată sondajele - locul lui Biden în istorie va fi alături de Jimmy Carter ca cel mai nefericit președinte al erei moderne", a declarat Navarro. „Dacă Biden va rezista în continuare acestei presiuni, liderii cheie din cadrul partidului său și mass-media îl vor trage pe Biden în jos și, prin urmare, vor face loc noii strategii, noului candidat. Ei se tem de o nouă președinție Trump la fel de sigur cum Brutus l-a înjunghiat pe Cezar", s-a exprimat Navarro.

El consideră că Biden va aștepta până după alegerile din noiembrie și, înainte de a demisiona, îi va absolvi de vină pe Hunter Biden și pe fratele său. Apoi, el va demisiona înainte de ziua inaugurării, iar vicepreședintele Kamala Harris îşi va urma şeful, părăsind funcția. Navarro a anunţat că se va pune în mișcare planul de a-i înainta pe Michelle Obama și pe Gavin Newsom din partea democraţilor. Navarro nu este singurul care prezice că Michelle Obama ar putea intra în lupta politică.

„Se așteaptă ca Michelle Obama să aducă înapoi votul negrilor, în special al femeilor de culoare. Ea va face apel, de asemenea, la elementele mai moderate ale Partidului Democrat, care amintesc cu drag de istoria revizionistă a președinției mediocre a lui Barack Obama", a explicat Navarro în expunerea sa.

Navarro a avertizat că republicanii ar trebui să devoaleze lovitura de stat anticipată mai devreme, pentru a expune duplicitatea democraților. Navarro a mai spus că „votanților trebuie să li se spună să discearnă sentimentele pozitive despre Michelle Obama de realitatea unei președinții Obama, care a fost un dezastru în toate domeniile, de la economie, la politica externă. Conform mantrei: Extrem de nepopulara ‘economie Biden' este fructul copacului otrăvitor ‘Obama'."

Navarro și-a încheiat articolul, declarând: „America de Mijloc, unde trăiește alegătorul obișnuit, este ‘bolnavă de moarte' din cauza preluării acestei țări de către progresiștii democrați radicali care distrug totul, de la economia noastră, la societate şi sistem politic, până la, și mai grav, graniţele şi securitatea noastră naţională. Pentru o victorie republicană, strategilor democrați nu trebuie să li se permită să ascundă excrementele unei agende politice ‘woke' în interiorul ambalajului moderat Michelle Obama!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE