Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liderul opoziției ruse a fost otrăvit. Acesta se află în stare gravă la spital

Postat la: 20.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi, a fost internat într-un spital din oraşul Omsk, Siberia. Starea de sănătate a acestuia este gravă, după cum a declarat medicul șef al unității sanitare, transmite Reuters.

Acum se află la terapie intensivă, fiind inconștient. Navalnîi a început să se simtă rău în timpul zborului dintre Moscova și Tomsk, Siberia.

După ce avionul a aterizat de urgență la Omsk, acesta a fost transportat la spital.

Purtătoarea sa de cuvânt, Kira Iarmuş, a declarat că Navalnîi prezintă simptome de otrăvire.

"Presupunem că Aleksei a fost otrăvit cu ceva ce a fost pus în ceaiul său. Este singura băutură pe care a consumat-o în această dimineaţă", a precizat ea.

Iarmuş a amintit de un incident similar, anul trecut, când Navalnîi a avut o reacție alergică acută. Medicii au spus atunci că ar fi fost provocată de o substanță chimică necunoscută.

Alexei Navalnîi are 44 de ani, este avocat și activist anticorupție. A stat de mai multe ori în închisoare pentru organizarea de proteste anti-Kremlin.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a decis că hotărârile instanțelor ruse care l-au condamnat pe acesta la închisoare, în anii 2021 și 2014, i-au încălcat drepturile și libertățile. Autoritățile de la Moscova contestă decizia CEDO.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE