Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klaus Schwab se felicita că a "penetrat" guvernele mondiale cu "tinerii săi lideri": Macron, Trudeau etc.

Postat la: 28.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Olivier Demeulenaere aduce in prim plan un vechi Tweet al lui Klaus Schwab, din 2017, în care se referea cu cinism la "tineri lideri" precum Trudeau și Macron cu un incredibil sentiment de impunitate.

Șeful Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, la Harvard's John F. Kennedy School of Government, în 2017:

"Ceea ce ne face foarte mândri este faptul că pătrundem în cabinetele globale ale țărilor cu tinerii lideri globali WEF... precum Trudeau"

- SCHWAB: Și trebuie să spun că, atunci când menționez numele noastre, cum ar fi doamna Merkel, chiar și Vladimir Putin și așa mai departe, toți au fost tineri lideri mondiali de la forumul economic ((((de la Soros ????? )))). Dar ceea ce suntem foarte mândri acum este că, împreună cu tânăra generație, cum ar fi premierul Trudeau, președintele Argentinei și așa mai departe, pătrundem în guverne, ieri am fost la o recepție pentru premierul Trudeau și știam că jumătate din cabinetul său și chiar mai mult de jumătate din cabinetul său erau lideri reali ai forumului economic mondial.

- INTERLOCUTOR: Asta e valabil și pentru Argentina.

- SCHWAB: Este adevărat și în Argentina și acum în Franța, cu un președinte care este un tânăr lider mondial.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE