Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Kim Jong-Un ar putea efectua o vizită în Rusia

Postat la: 05.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Kim Jong-Un, liderul regimului de la Phenian, ar putea întreprinde o vizită în Rusia în cursul lunii noiembrie, a declarat Woo Yoon-Keun, ambasadorul Coreei de Sud la Moscova, citat de agenţia de ştiri Yonhap.

Diplomatul sud-coreean a mai afirmat că Moscova şi Phenianul nu par să fi ajuns la un acord privind momentul vizitei lui Kim, însă "Rusia a cerut ca vizita să aibă loc până la finalul anului". "Aparent, Coreea de Nord se gândeşte la data, locaţia şi agenda discuţiilor", a adăugat Woo Yoon-Keun. În luna mai, în cursul vizitei sale la Phenian, ministrul de Externe de la Moscova, Serghei Lavrov, i-a transmis lui Kim invitaţia din partea lui Vladimir Putin pentru o vizită în Rusia, fie cu ocazia Forumului Economic Estic de la Vladivostok, din luna septembrie, fie separat, la o altă dată. Consilierul prezidenţial rus Yuri Ushakov a confirmat luna trecută că întâlnirea între Vladimir Putin şi Kim Jong-Un ar putea avea loc înainte de finalul anului. Woo Yoon-Keun a mai precizat că Putin urmează să efectueze o vizită în Coreea de Sud în prima jumătate a anului 2019.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE