Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Kim Jong-un ar fi murit. Imaginile surprinse de satelit in Coreea de Nord

Postat la: 26.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tren special, aparţinând liderului Coreei de Nord, Kim Jong-Un, a fost observat săptămâna aceasta într-o staţiune, conform unor imagini din satelit publicate de programul de monitorizare a Coreei de Nord, North 38.

În raportul publicat sâmbătă, North 38, scrie că trenul a fost parcat în gara din staţiunea Wonsan în perioada 21 - 23 aprilie. Această gară este rezervată excluziv pentru familia Kim, se mai arată în raportul citat de Reuters. „Prezenţa trenului acolo nu înseamnă că şi liderul nord-coreean se află în acelaşi loc şi nu indică nimic despre sănătatea sa, dar întăreşte informaţiile potrivit cărora Kim Jong-un se află într-o staţiune de lux de pe coasta de est a ţării", se arată în raport.

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, este în stare extrem de gravă după o intervenţie chirurgicală cardiacă, afirmă surse citate de presa japoneză, dar informaţia nu poate fi confirmată din alte surse. Conform unor surse citate de publicaţia niponă Shukan Gendai, Kim Jong-Un, în vârstă de 36 de ani, este în „stare vegetativă". Informaţia nu poate fi confirmată din alte surse.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE