Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Kamala Harris: Este timpul să incriminăm producătorii de arme pentru toate crimele legate de arme de foc!

Postat la: 18.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vicepreședintele Kamala Harris a declarat că este timpul ca producătorii de arme să fie trași la răspundere penală pentru toate infracțiunile legate de arme din America.

Harris a scris pe Twitter: "Interziceți armele de asalt și încărcătoarele de mare capacitate. Consolidarea verificărilor de fond. Adoptați legi privind depozitarea sigură și steagul roșu. Abrogați imunitatea care îi protejează pe producătorii de arme de răspundere. Abordați criza de sănătate mintală adâncită de traumele provocate de violența armată. Haideți să facem acest lucru."

Legea privind protecția comerțului legal cu arme (Protection of Lawful Commerce in Arms Act - PLCAA) protejează producătorii de arme de procese legate de armele de foc care sunt folosite în mod necorespunzător după ce au fost fabricate și vândute în mod legal. Abrogarea PLCAA a fost un obiectiv des declarat al președintelui Joe Biden chiar și în timpul campaniei pentru Casa Albă.

De exemplu, la 24 februarie 2020, cu zece luni înainte de alegerile prezidențiale, Biden a făcut aluzie la PLCAA, apoi s-a referit la producătorii de arme de foc și a spus: "Am să vă dobor". De la preluarea mandatului în ianuarie 2021, Biden a făcut presiuni constante pentru a deschide producătorii de arme de foc la procese. Harris a făcut același impuls în tweetul său de miercuri. Harris a susținut că producătorii de arme de foc au "imunitate", lucru pe care l-a susținut și Biden. Dar producătorii de arme de foc nu au "imunitate", PLCAA nu îi protejează în cazul în care o armă de foc defectuoasă provoacă răniri. Pur și simplu îi protejează de procese frivole.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE