Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Kamala Harris dansează și aplaudă la un cântec de protest după care își dă seama că era împotriva ei!

Postat la: 26.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În timpul vizitei sale de vineri în Puerto Rico, vicepreședintele a fost văzut zâmbind, dansând și aplaudând în timp ce protestatarii băteau în tobe și cântau în spaniolă.

Cu toate acestea, dispoziția ei veselă s-a sfârșit brusc când i s-a spus despre ce cântau! Ea a încetat brusc să mai aplaude, și-a coborât mâinile și a adoptat o expresie facială mai serioasă în timp ce cântecul continua. Cântecul era un imn de protest care punea întrebarea: "Vrem să știm, Kamala, ce ai venit să faci? Vrem să știm, Kamala, ce se va întâmpla?".

relatează Mail Online: Harris s-a bucurat inițial de ceea ce credea că este un cântec amuzant, dar se pare că a fost pusă la curent cu traducerea versurilor de către directorul executiv Mariana Reyes, care a însoțit-o în călătorie. Cântecul îl viza pe vicepreședinte, administrația Biden în general și politicile acestora.

O jumătate de duzină de demonstranți care cântau pe stradă, în fața vicepreședintelui, și-au exprimat prin cântecul lor sprijinul pentru poporul palestinian, pe fondul conflictului dintre Israel și teroriștii Hamas din Gaza, precum și pentru Haiti, în timp ce violențele între bande amenință să prăbușească complet guvernul insulei.

'Trăiască Palestina liberă și Haiti de asemenea', spun ei în cântec, potrivit unei traduceri a DailyMail.com. Harris s-a întâlnit cu liderii comunității în timpul unui tur al Centrului Comunitar Coyco din San Juan, Puerto Rico, vineri, 22 martie, când a fost confruntată de cântăreții de protest.

Vicepreședintele se afla într-o vizită în Puerto Rico, într-o deplasare care evidențiază acțiunile administrației Biden de sprijinire a eforturilor de redresare și reînnoire a națiunii insulare. Ea a participat, de asemenea, la evenimente de campanie în timpul călătoriei sale.

Vicepreședintele a ajuns, făcând istorie. Vrem să știm, ce părere aveți despre colonie?", au întrebat cântăreții în afara comunității. În timpul călătoriei vicepreședintelui Harris în Puerto Rico, au existat numeroși demonstranți care au protestat împotriva politicilor sale și ale președintelui Joe Biden în ceea ce privește conflictele externe atât în Haiti, cât și în Israel.

Oamenii din San Juan au ars steaguri americane în stradă în timpul vizitei lui Harris și au ținut afișe cu mesaje instigatoare precum: "Nu, nu, nu: 'Kamala Harris criminal de război'. Un altul spunea: "Am reușit, Joe: 14.861 de copii uciși", cu referire la numărul de morți din Gaza.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE