Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Joe Biden s-a țicnit de tot. Liderul american încheie un discurs despre arme cu expresia "God save the Queen"!

Postat la: 17.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele american Joe Biden a cerut la o dezbatere în Connecticut legi mai stricte pentru controlul armelor, dar a părut derutat atunci când și-a încheiat discursul cu expresia „God Save the Queen!", conform BBC.

Videoclipuri cu atitudinea neobișnuită a lui Biden au început rapid să circule online, utilizatorii rețelelor de socializare punând la îndoială ce a vrut să spună. Secretarul de presă adjunct principal al Casei Albe, Olivia Dalton, a răspuns ulterior reporterilor spunând că președintele „comentează cuiva din mulțime".

„God Save the Queen" este una din cele mai cunoscute expresii din Marea Britanie, fiind folosită pentru manifestarea sentimentelor pro-monarhice. Expresia este folosită când coroana este deținută de o regină. În prezent, când rege este Charles, formula se schimbă în „God save the King". Expresia reprezintă și numele imnului național folosit de britanici și o parte din fostele colonii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE