Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jarosław Kaczyński: Polonezii ar trebui să primească din Occident ceea ce este bun, nu să accepte ceea ce este rău și dăunător

Postat la: 23.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În timpul unei întâlniri publice în regiunea Silezia, președintele partidului PiS, Jarosław Kaczyński a vorbit despre ceea ce este bun pentru Polonia și despre ce ar trebui să evite.

Potrivit acestuia, dacă Partidul Lege și Justiție din Polonia (PiS) câștigă alegerile viitoare, va acționa împotriva „capacității grupurilor minoritare de stânga de a teroriza școlile", a declarat el.

„O ideologie dominantă, care distruge pe toți, copiii și tinerii în special, duce la acest lucru", a spus acesta. Timp de zeci de ani, el a susținut că o revoluție morală, pe care unii o numesc revoluție neo-marxistă, a trecut prin instituțiile lumii occidentale.

„Această revoluție se referă la sfera morală, dar și la baza democrației, care este libertatea de exprimare, și intenționăm să o contracarăm", a spus Jarosław Kaczyński. „Vrem ca Polonia să stea în apă curată și vom purifica această apă de tot ce este greșit atunci când vom câștiga alegerile", a adăugat el.

Kaczyński consideră că polonezii ar trebui să primească din Occident ceea ce este bun: tehnologia, elemente de schimbări sociale pozitive, precum și modele de administrare.

Cu toate acestea, Polonia cu siguranță nu ar trebui să accepte ceea ce este rău și dăunător și „schimbările morale care arată ca și cum lumpenproletariatul a obținut o victorie politică", a spus liderul PiS.

„Aducerea unei societăți la nivelul lumpenproletarului, în special a societăților, precum Polonia, care nu au diferite tipuri de precauții existente în alte societăți care au avut o istorie mai norocoasă. Este pur și simplu o crimă", a subliniat Kaczyński.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE