Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Israelul suspendă a patra doză de vaccin Covid cu excepția celor imunocompromiși!

Postat la: 30.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cea de-a patra doză de vaccin, anunțată săptămâna trecută, a fost suspendată până la noi ordine, cu excepția persoanelor imunocompromise, începând de joi. Directorul general al Ministerului Sănătății, Nachman Ash, așteaptă rezultatele studiilor. În cazul în care Omicron este mai puțin severă decât tulpinile anterioare, aceasta ar putea promova imunitatea de grup.

De data aceasta, oficialii israelieni au decis, în sfârșit, să își acorde puțin timp înainte de a lansa a patra doză de vaccin anti-Covid pentru persoanele de peste 60 de ani, pentru cei mai vulnerabili și pentru lucrătorii din domeniul sănătății. Ei fac chiar un mic pas înapoi. În urmă cu mai bine de o săptămână, premierul Naftali Bennett, a declarat pe Twitter: "Am dat ordin să ne pregătim imediat pentru cel de-al patrulea vaccin. Lumea va urma exemplul nostru."

Acest anunț a fost făcut în urma recomandărilor a două comitete de experți, Comitetul consultativ pentru vaccinuri și Comitetul de acțiune împotriva pandemiei. Recomandarea lor s-a bazat în primul rând pe faptul că imunitatea de la a treia doză scade în timp, la fel ca în cazul celei de-a doua doze. În acest sens, Ministerul Sănătății a redus la trei luni perioada dintre a doua și a treia doză.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE