ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Israelul a interceptat o rachetă balistică lansată de rebelii houthi din Yemen spre Tel Aviv

Postat la: 28.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sirenele de raid aerian au răsunat sâmbătă în centrul Israelului, inclusiv în Tel Aviv, și s-au auzit bubuituri mari după ce o rachetă a fost lansată din Yemen și a fost interceptată, a declarat armata israeliană.

Militanții houthi din Yemen au declarat ulterior că au lansat o rachetă balistică asupra Aeroportului Internațional Ben Gurion din apropiere de Tel Aviv.

Rebelii houthi au spus că atacul a fost programat să coincidă cu sosirea premierului israelian Benjamin Netanyahu, care s-a întors în țară sâmbătă, după ce vineri s-a adresat Adunării Generale a ONU la New York, potrivit Rador Radio România, care titrează Reuters.

Aceasta este a doua oară în mai puțin de două zile când rebelii houthi lansează un atac împotriva Israelului, după interceptarea unei alte rachete vineri dimineață.

Mișcarea houthi l-a plâns anterior pe liderul Hezbollah, Sayyed Hassan Nasrallah, aliatul său într-o alianță susținută de Iran care se opune Israelului, în urma morții sale într-un atac aerian israelian lansat vineri noapte la Beirut.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE