Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Haos în SUA după perchezițiile la Trump: Poliția se așteaptă la protestatari înarmați la casa fostului președinte!

Postat la: 10.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliția din Palm Beach, Florida ar anticipa că protestatari înarmați se vor deplasa la reședința lui Donald Trump, în urma percheziției efectuate luni de FBI la locuința fostului președinte.

Susținători ai lui Trump s-au aflat în apropierea reședinței de la Mar-a-Lago a fostului președinte luni seară, în orele de după percheziții. Fotografii surprinse în acea seară îi arătau pe aceștia adunându-se în fața Mar-a-Lago în timp ce țineau steaguri în sprijinul lui Trump.

Poliția din Palm Beach a declarat marți că a primit informații despre protestatari înarmați în sprijinul lui Trump care se deplasau în zonă, potrivit The Daily Mail. Autoritățile din Palm Beach ar fi cerut departamentelor din apropiere să fie atente și să fie atente la protestatarii înarmați care vin în zonă.

Poliția din Palm Beach a precizat într-o declarație postată pe rețelele de socializare că departamentul nu a fost informat despre mandatul de percheziție al FBI înainte de a avea loc, "și nici nu a ajutat departamentul nostru FBI în executarea unui mandat de percheziție".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE