Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Guvernul francez va renunţa la majorarea taxei pentru carburanţi după protestele violente din ţară

Postat la: 04.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Guvernul francez a anunţat luni că va suspenda creşterea taxei la carburanţi, după ce aproximativ 136.000 de persoane au participat sâmbătă la protestele organizate în Franţa de Mişcarea "Vestelor galbene", relatează site-ul postului BBC.

Protestele majore au fost înregistrate în Franţa, în utlimele trei weekenduri, după ce Guvernul anunţase că va scumpi carburanţii. Premierul Edouard Philippe a încercat să ajungă la un compromis cu protestatarii, însă reprezentanţii Mişcarii "Vestelor Galbene" au anulat întâlnirea pe care ar fi trebuit să o aibă marţi cu oficialul francez. Mai mulţi membri ai mişcării au anunţat că au primit ameninţări cu moartea, pentru a nu intra în negocieri cu Guvernul francez. Cel puţin 263 de persoane au fost rănite în cursul protestelor de la Paris, iar 412 indivizi acuzaţi de implicare în violenţe au fost reţinuţi, a transmis Ministerul de Interne.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE