Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gafă monumentală făcută de Donald Trump în campania electorală: "Îmi place foarte mult de prim-ministrul Macron"

Postat la: 18.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele american, Donald Trump, care îşi bate joc regulat de presupusele gafe ale rivalului său democrat, Joe Biden, a făcut şi el o greşeală, sâmbătă. Acesta l-a retrogradat pe omologul său Emmanuel Macron la rangul de "prim-ministru".

În cursul unui miting de campanie în statul Michigan, preşedintele american, în campanie pentru realegerea sa, a făcut greşeala subliniind realizările din mandatul său. După ce s-a referit la fostul acord de liber schimb cu Canada şi Mexic, renegociat de atunci de către el, Donald Trump şi-a dat cu părerea despre Acordul privind schimbările climatice de la Paris, din care Statele Unite s-au retras după alegerea sa în 2016.

"Ştiţi ce am mai oprit? Acordul de la Paris privind mediul. Îmi place mult prim-ministrul Macron, dar l-am întrebat cum avansează acordul şi nu prea mergea treaba", a declarat candidatul republican. "V-am economisit miliarde de dolari, nimeni altul nu ar fi făcut asta. Am spus că este un dezastru, doreau +grosso modo+ să ne ia bogăţiile", a adăugat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE