Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul premier italian Silvio Berlusconi este infectat cu coronavirus

Postat la: 02.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv la coronavirus şi se află în prezent la izolare la domiciliu, a anunţat miercuri stafful său, citat de Reuters.

Alberto Zangrillo, medicul personal al lui Berlusconi la spitalul San Raffaele din Milano, a declarat pentru agenţia AdnKronos că fostul premier care va împlini 84 de ani la sfârşitul lunii nu prezenta simptome, dar a decis să se testeze din cauza recentei sale şederi în Sardinia.

Berlusconi s-a întors recent acasă dintr-o vacanţă în Sardinia, unde s-a înregistrat o creştere accentuată a numărului cazurilor de COVID-19 în august, în condiţiile în care turiştii din întreaga ţară au mers pe insula mediteraneeană, scrie Agerpres.

Silvio Berlusconi va continua să lucreze de la reşedinţa sa din Arcore, în apropiere de Milano, şi va continua să susţină campaniile candidaţilor Forza Italia în alegerile locale din luna septembrie, se menţionează într-un comunicat al staffului său.

Italia, care s-a confruntat cu unul dintre cele mai negre bilanţuri ale pandemiei din Europa cu 270.000 de cazuri confirmate şi circa 35.000 de decese, a reuşit să limiteze contagiunea după perioada de vârf înregistrată în martie şi aprilie.

Totuşi, ţara a înregistrat o creştere constantă a numărului de cazuri noi în luna august, experţii punând acest lucru pe seama adunărilor de persoane asociate cu vacanţele şi viaţa de noapte.

Politicienii din întreg spectrul politic i-au trimis mesaje de sprijin lui Berlusconi, care a fost de patru ori prim-ministru al ţării.

"Vreau să-i urez lui Silvio Berlusconi însănătoşire grabnică în numele membrilor noştri. Va lupta şi această bătălie cu forţă", a scris pe Twitter liderul Partidului Democrat Nicola Zingaretti, care a suferit şi el de COVID-19 şi s-a restabilit complet.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE