ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Fiul unui oficial de al lui Zelenski a fost filmat călărind în pat zeci de teancuri cu bancnote VIDEO

Postat la: 07.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un caz uriaș de corupție a fost descoperit în Hmelnytskyi, vestul Ucrainei. Autoritățile l-au reținut pe șeful Centrului Medical Regional Hmelnytskyi din cauza acuzațiilor că a acceptat sume uriașe de bani pentru a oferi scutiri medicale bărbaților ucraineni pentru a evita înrolarea.

Tetyana Krupá a fost responsabilă de examinările medicale din zonă, potrivit Trancarpathian Kárpáti Igaz Szó. Suspecta este și reprezentantul regiunii Hmelnițki al partidului președintelui Volodimir Zelenski, Slujitorul Poporului.

În timpul percheziției în locuința acesteia au fost găsite diverse valute în valoare totală de 6 milioane de dolari. Suma reprezită enorm de mult pentru Ucraina. Ofițerii au găsit 5,24 milioane de dolari, 300.000 de euro și 5 milioane de grivne. În plus, au fost confiscate bijuterii și alte obiecte de valoare.

Autoritățile susțin că Krupá a încercat să arunce pe fereastră saci cu bani în valoare de 500.000 de dolari. Mai jos puteți vedea o filmare cu fiul său lăfăindu-se printre teancuri de bani. Nu este clar dacă așa a fost găsit sau pur și simplu poliția a filmat scena pentru a umili familia.

Anchetatorii au mai stabilit că Krupá deține 30 de proprietăți în Hmelnytskyi, Lviv și Kiev. De asemenea, are nouă mașini de lux, un complex hotelier și restaurant. Are proprietăți și în Austria, Spania și Turcia și deține alte 2,3 milioane USD în conturi străine.

Oficialul din partidul lui Zelensky este acuzat că a acumulat sume uriașe de bani prin extorcare ilegală de bărbați care doreau să fie diagnosticați cu handicap pentru a evita serviciul militar.

În biroul lui Krupa au fost găsite documente medicale falsificate, inclusiv liste cu cei care evită mobilizarea cu diagnostice fictive. Există, de asemenea, acuzații de fraudă de mare valoare, spălare de bani, denaturare și îmbogățire ilicit.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE