Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fiica lui Dick Cheney anunță că va candida la prezidențialele din 2024: "Trump este cel mai rău om de pe planetă"

Postat la: 23.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liz Cheney, fiica cea mare a lui Dick Cheney - fostul vicepresedinte al SUA pe vremea lui George W Bush - a anunțat că intenționează să candideze la alegerile prezidențiale din 2024 pentru a salva America de "cel mai rău om de pe planetă - Donald Trump".

În timpul unui interviu acordat duminică la CNN, prezentatorul Jake Tapper a întrebat-o pe Cheney: "Donald Trump va fi probabil următorul candidat republican la președinție și are șanse decente să fie ales următorul președinte. S-ar putea întâmpla. Cum ar arăta un al doilea mandat al lui Donald Trump?".

Cheney a răspuns: "Ei bine, el nu poate fi următorul președinte, pentru că, dacă este, toate lucrurile pe care a încercat să le facă, dar a fost împiedicat să le facă de oamenii responsabili din jurul său, a la Departamentul de Justiție și la biroul de consiliere al Casei Albe, le va face. Nu va exista nicio gardă de protecție și toată lumea a fost avertizată. După 6 ianuarie, după investigația noastră, după toate dovezile pe care le-am prezentat cu privire la toți pașii și planul său în mai multe părți pentru a anula alegerile, nu ar putea exista nicio îndoială că va distruge instituțiile democrației noastre. Așadar, ne confruntăm cu un moment în politica americană în care trebuie să lăsăm deoparte partizanatul și trebuie să ne asigurăm că oamenii care cred în Constituție sunt dispuși să se unească pentru a-l împiedica să mai pună vreodată piciorul în apropierea Biroului Oval." Tapper a întrebat apoi: "Nu excludeți o candidatură la prezidențiale?". Cheney a răspuns: "Nu, nu exclud".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE