Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Expert militar rus: Atacul cu arme de mare precizie asupra infrastructurii Ucrainei a fost unul demonstrativ!

Postat la: 11.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Konstantin Sivkov, doctor în științe militare, a declarat pentru RIA Novosti că, deși a fost masiv, atacul cu arme de mare precizie asupra infrastructurii Ucrainei a fost unul demonstrativ.

După cum a explicat expertul militar, Moscova a dat, astfel, de înțeles Kievului, că următorul pas ar putea fi lansări de rachete asupra centrelor de decizii. El a explicat că atacul a avut un caracter demonstrativ, deoarece clădirile cheie unde se află conducerea militară și politică a Ucrainei sunt întregi, asupra lor nu s-a tras.

"Eu cred că a fost o lovitură preventivă, o demonstrație a capacității noastre de a lansa astfel de atacuri masive cu rachete și a determinării noastre. Data viitoare, rachetele se vor îndrepta spre obiective mult mai serioase", a spus Sivkov. El a adăugat că Rusia are suficiente rachete pentru a continua să lanseze lovituri de o asemenea intensitate asupra obiectivelor ucrainene.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE