Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Exit -poll: Un institut de sondare a vrut sa afle care ar fi fost procentul real obținut de Putin dacă alegerile din Rusia s-ar fi desfășurat liber

Postat la: 18.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rezultatele sondajelor independente de tip exit-poll, realizate în timpul alegerilor prezidențiale din Federația Rusă, ridică serioase semne de întrebare cu privire la legitimitatea procesului electoral.

ExtremeScan, o organizație care a efectuat sondaje independente de tip exit-poll, a publicat cifre care indică o fraudă masivă în favoarea lui Putin. Datele sunt publicate de The Moscow Times.

Potrivit proiectului ExtremeScan, Putin nu ar fi obținut mai mult de 55% din voturi. Acest procent este în contrast puternic cu rezultatele raportate oficial, care i-au oferit lui Putin un sprijin record de aproape 88%.

Mai mult, dacă ne uităm la numărul total de alegători ruși, inclusiv cei care nu s-au prezentat la urne, datele sunt și mai uluitoare. Doar 44% din votanți l-au susținut pe Putin, în timp ce Davankov a primit 3%, Sluțky - 2%, Haritonov - 1%.

1% din buletine de vot au fost anulate, 19% dintre alegători nu au mers deloc la vot, iar 30% au refuzat să dea un răspuns privind votul lor.

Observatorii notează că cifrele oficiale par neplauzibile, iar Kremlinul a exagerat în încercarea de a inventa numere care sunt pe placul lui Putin.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE