Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Erdogan reacționează dur la ultimele atacuri lansate de IDF: "Israelul trebuie să iasă imediat din această stare de nebunie!"

Postat la: 28.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Erdogan reacționează dur la ultimele atacuri lansate de IDF: 'Israelul trebuie să iasă imediat din această stare de nebunie!' Președintele Turciei, Recep Erdogan, critică în termeni duri ultima incursiune a forțelor armate israeliene în Gaza.

„Bombardamentele din ce în ce mai mari israeliene asupra Gaza, care s-au intensificat aseară, au vizat din nou femei, copii și civili nevinovați, adâncind criza umanitară. Israelul trebuie să iasă imediat din această stare de nebunie și să-și oprească atacurile", a declarat Erdogan, care a făcut un apel printre turci să participe la „marele miting al Palestinei", o manifestație „unde vom face aceste apeluri mai puternice și vom striga că suntem alături de poporul palestinian împotriva opresiunii israeliene."

Hamas a declarat sâmbătă că militanţii săi din Gaza sunt pregătiţi să facă faţă atacurilor israeliene cu "toată forţa", după ce armata israeliană şi-a extins atacurile aeriene şi terestre asupra enclavei palestiniene, scrie Reuters, informează News.ro.

Gruparea militantă palestiniană care conduce Gaza declarase că luptătorii săi se confruntă cu trupele israeliene în zonele din apropierea graniţei cu Israelul, după ce Israelul a raportat intensificarea atacurilor în Gaza.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE