Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Erdogan anunță că livrarea de tancuri către Ucraina anulează orice șansă de pace

Postat la: 02.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Speranța privind pacea între Ucraina și Rusia nu este, deocamdată, pierdută, dar este puțin probabil ca livrările de arme grele Kievului, cum sunt tancurile, să aducă mai aproape un acord de pace, a anunțat liderul turc Recep Tayyip Erdoğan, transmite Agenţia de presă Anadolu.

''Toate acestea sunt destul de riscante și benefice în mod special pentru stăpânii armelor'', a mai spus el. Potrivit lui Erdoğan, acțiunile întreprinse de Turcia pentru soluţionarea conflictului și succesele obținute contribuie la reinstaurarea păcii în lume. Președintele turc a subliniat că dacă își pierdea speranța pentru pace, coridorul pentru exportul cerealelor ucrainene nu s-ar fi deschis și nu ar fi existat nici schimbul de prizonieri''. Statele Unite, Germania, Marea Britanie, Polonia și alte țări NATO au convenit să trimită tancuri în Ucraina. Rusia a criticat furnizarea de arme occidentale Ucrainei, susţinând că tancurile livrate 'vor arde' și Ucraina se va confrunta cu 'consecințe negative'.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE