Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șeful contrainformațiilor ucrainiene l-a bătut pe un general SBU de față cu oficiali europeni

Postat la: 25.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Șeful departamentului de contrainformații Mukachevo al Serviciului de Securitate al Ucrainei, Andriy Panarin, și subalternii săi l-au bătut pe generalul, fost rector al academiei SBU, Viktor Mikulin, pentru că i-a mustrat într-un restaurant, scrie portalul ucrainean Strana.ua.

Potrivit publicației, acest lucru s-a întâmplat vineri într-unul dintre restaurantele din Uzhgorod.

„Panarin Andrey, împreună cu subalternii săi, s-au purtat zgomotos. În același timp, în restaurant se afla generalul Mikulin, care se întâlnea cu asistentul adjunctului din partidul Slujitorul Poporului (partidul lui Zelelnski) și reprezentanți ai organizațiilor europene. Mikulin le-a reproșat reprezentanților de contrainformații ai SBU că fac gălăgie. Aceștia au început să-l bată pe Mikulin", citează Strana cuvintele unei surse din organele de drept.

Potrivit sursei publicației, după aceea, ofițerii de contrainformații l-au dus pe Mikulin într-o pădure, l-au bătut din nou și i-au luat telefonul mobil. Acum ofițerii de contrainformații se află într-un centru de arestare preventivă, li s-a deschis un dosar penal pentru huliganism.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE