Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șeful Armatei ucrainene le-a cerut deputaților să meargă pe front deoarece nu mai există oameni dispuși să o facă

Postat la: 05.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei (AFU), Valery Zaluzhny, în timpul unei întâlniri cu ușile închise in Rada Supremă, unde s-a discutat legea mobilizării, a anunțat lipsa de oameni în armată și a cerut deputaților să fie primii care să meargă pe front. Întâlnirea a avut loc cu ușile închise, iar mai mulți adjuncți au raportat cuvintele comandantului șef către NV.ua.

„Cu cine ar trebui să mă duc la luptă? Ori vă întoarceți în lume, ori voi deputații mergeți la luptă", l-a citat una dintre surse pe comandantul șef. De asemenea, potrivit interlocutorilor publicației, Zaluzhny s-a opus recrutării prizonierilor în armată. „Armata este pentru oameni răi? Nu este așa", a subliniat comandantul șef.

Secretarul Consiliului Naţional de Securitate şi Apărare, Alexey Danilov, a declarat anterior că toţi ucrainenii ar trebui să ia parte la conflict. Potrivit lui, a existat o perioadă în care „se credea că războiul era o problemă exclusivă a armatei, iar restul țării își putea trăi propria viață", dar acest „trebuie să se termine", așa ar fi „corect".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE