Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Eficiența vaccinului rusesc e pusă la îndoială. Rusia înregistrează un nou record de infectări!

Postat la: 14.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rusia a înregistrat în ultimele 24 de ore, 22.702 noi infectări cu virusul SARS-CoV-2, un nou record zilnic de la declanşarea pandemiei în martie, au informat sâmbătă autorităţile sanitare ale ţării.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 391 de decese asociate bolii COVID-19, astfel încât bilanţul total al deceselor în această ţară a urcat la 32.834. Din totalul cazurilor detectate în ultimele 24 de ore, 5.730 (circa 25,2 %) sunt asimptomatice, potrivit surselor oficiale. Potrivit cabinetului de criză pentru gestionarea crizei sanitare, în ultima zi au fost externaţi 18.626 de pacienţi. Moscova rămâne în continuare principalul focar al ţării, cu 6.427 noi cazuri şi 69 de decese raportate în ultimele 24 de ore.

Anterior, autorităţile capitalei anunţaseră o serie de noi restricţii sanitare care vor rămâne în vigoare până cel puţin pe 15 ianuarie. Totuşi, deocamdată, Moscova elimină posibilitatea de a impune un lockdown rezidenţilor asemeni celui decretat în primăvară, în aşteptarea evoluţiei situaţiei. Rusia, cu 1.903.253 de cazuri, este a cincea ţară cu cele mai multe contagieri din lume, după SUA, India, Brazilia şi Franţa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE