Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












După confruntarea Trump-Biden, americanii luat cu asalt Google ca să vadă cum pot emigra în Canada!

Postat la: 01.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Multă lume a fost profund dezamăgită de prima confruntare electorală dintre Donald Trump și Joe Biden, presa internațională relatând în diverse nuanțe un spectacol prea puțin agreabil, marcat de haos și insulte, cu titluri care mai de care mai pesimiste de genul "noaptea în care democrația americană a atins cel mai jos nivel". Ce au făcut americanii? Google a anunțat că a înregistrat o creștere a numărului de căutări "Cum să aplici pentru cetățenia canadiană?".

Confruntarea dintre cei doi candidați la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie i-a făcut pe mulți americani să se grăbească să găsească soluții de evadare, căutând informații despre emigrarea în țara vecină. Unii au fost atât de grăbiți încât au tastat greșit numele țării vecine "Cum să te muți în Canda?". Numărul interogărilor pe google a început să crească chiar în timpul dezbaterii, însă trendul a continuat și în timpul nopții și al dimineții când s-a înregistrat un nou vârf al căutărilor. Cele mai multe căutări au provenit din Massachusetts, urmat de Washington și Michigan, potrivit The Guardian. Potrivit sursei citate, "Hai să emigrăm în Canada" este un fenomen care a început odată cu alegerile prezidențiale din noiembrie 2004, câștigate de George W Bush. Potrivit măsurătorilor Google din ultimii 5 ani, cel mai mare număr de căutări a mai fost înregistrat în noimebrie 2016, când Donald Trump a câștigat scrutinul în fața lui Hillary Clinton.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE