Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Două femei s-au dezbrăcat lângă Olaf Scholz și au protestat în sânii goi!

Postat la: 22.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Două femei l-au luat prin surprindere, duminică, pe cancelarul federal german Olaf Scholz, alături de care ele au insistat să se fotografieze, înainte de a se dezbrăca fără niciun avertisment şi a poza cu sânii goi, pentru a cere "un embargo asupra gazului, acum" împotriva Rusiei.

Cele două militante, care au profitat de zilele uşilor deschise la guvernul german organizate în acest weekend pentru a ajunge la cancelarul federal, au fost scoase rapid din clădire de agenţi de securitate, după acţiunea lor menită să denunţe invazia rusă asupra Ucrainei.

Chiar dacă s-a aflat într-o situația cu totul și cu totul inedită, cancelarul german a zâmbit și nu a părut să fie deranjat de situația apărută.

Chiar dacă Germania, care depinde mult de gazul rusesc, caută cu disperare alte mijloace de aprovizionare, ea nu a impus până în prezent un embargo complet asupra gazului din Rusia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE