Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump si-a lansat o nouă platformă de comunicare cu sustinatorii sai

Postat la: 05.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Donald Trump a lansat un nou site de „comunicaţii", care spune că va publica conţinut „direct din biroul" fostului preşedinte american. Trump a fost blocat permanent de Twitter şi suspendat de Facebook şi YouTube după revoltele de la Capitol din ianuarie.

Fostul preşedinte a lansat de atunci declaraţii prin comunicate de presă ce de acum vor fi disponibile pe noua platformă. Utilizatorii vor putea aprecia postările şi, de asemenea, să le distribuie pe conturile lor de Twitter şi Facebook. Noua platformă este construit de Campaign Nucleus, compania de servicii digitale creată de fostul manager de campanie al domnului Trump, Brad Parscale.

Măsura vine cu o zi înainte de adoptarea unei decizii din partea Consiliului de Supraveghere al Facebook cu privire la blocarea permanentă a lui Donald Trump. Consilierul principal al lui Trump, Jason Miller, a spus anterior că fostul preşedinte va lansa o nouă platformă de socializare. "Această nouă platformă va fi mare", a spus el în martie. Dar Miller a scris pe Twitter marţi că noul site web nu este platforma de socializare despre care a vorbit. "Vom avea informaţii suplimentare despre acest proiect în viitorul foarte apropiat", a spus el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE