Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump refuză în continuare să accepte înfrângerea: "Timpul va decide ce administraţie va guverna Casa Albă"

Postat la: 14.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Donald Trump, președintele în funcție al SUA, a participat, vineri, la prima conferință de presă după rezultatele alegerilor. Acesta a declarat că numai timpul va decide dacă el va continua să rămână preşedinte. De asemenea, Trump și-a asumat meritele pentru rapiditatea cu care vaccinul va apărea, potrivit CNN.

"În mod ideal nu vom intra în carantină totală. (...) Eu nu vreau - această administraţie nu va impune o nouă carantină totală. Putem spera că... orice s-ar întâmpla în viitor, cine poate să ştie ce administraţie va fi, bănuiesc că timpul va lămuri asta. Ce pot spune e că administraţia aceasta nu va adopta o carantină totală", a declarat, vineri, Donald Trump într-o conferință de presă, privind stadiul vaccinului anti-COVID-19, potrivit CNN.

Este prima apariţie publică a lui Donald Trump. El a profitat de ocazie şi şi-a asumat meritele pentru rapiditatea cu care vaccinul va apărea. "Timpul mediu de creare a vaccinului, incluzând testele clinice şi producţia, poate dura până la 12 ani. Cu ajutorul Operaţiunii Warp Speed, îl facem în mai puţin de un an. Dacă aveaţi o administraţie alcătuită din alte persoane, ce am făcut noi ar fi durat, în opinia mea, trei, patru sau cinci ani şi ar fi rămas la FDA pentru totdeauna", a mai spus Trump.

Între timp, statele în care nu a fost ales încă un câştigător au venit cu cifre noi. Georgia a fost câştigată de Biden, iar Carolina de Nord îi revine lui Trump. Cu toate că Biden a câştigat un avans de 306 voturi, în continuare, republicanii îl susţin pe Trump în cursa pentru cel de-al doilea mandat.

Consilierul economic de la Casa Albă, Peter Navarro, a declarat vineri că presupune că va exista un "al doilea mandat al lui Trump", în timp ce acesta se întrece în acuzaţii de fraudă electorală. Navarro a făcut comentariile în faţa jurnaliştilor de la Casa Albă, înainte de apariţia publică a preşedintelui Trump care nu vorbise în public de câteva zile, scriind în schimb mesaje pe Twitter în care anunţa fraude în statele pe care Joe Biden le-a câştigat sau unde acesta conduce.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE