Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump păstrează misterul despre dispariţia lui Kim Jong-un: „Ştiu chiar foarte bine, dar nu pot spune mai multe"

Postat la: 28.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Donald Trump, preşedintele SUA, a făcut luni declaraţii despre liderul nord-coreean Kim Jong-un, păstrând misterul dispariţiei acestuia din spaţiul public.

La conferinţa de presă ţinută luni, 27 aprilie, la Casa Albă, Trump a fost întrebat dacă are veşti despre starea de sănătate a lui Kim Jong-un. „Nu vă pot spune exact. Da, ştiu chiar foarte bine, dar nu pot vorbi despre asta acum", a declarat preşedintele SUA, citat de Reuters şi preluat de Agerpres. Trump a mai precizat că lumea va auzi adevărul, destul de curând. „Sper că este bine. Chiar ştiu cum este, relativ vorbind. Vom vedea, probabil că veţi auzi în viitorul nu prea îndepărtat. Îi doresc numai bine", a spus Trump.

Kim Jung-un a dispărut brusc din ochii opiniei publice, zvonurile fiind că liderul are o afecţiune la inimă, care ar fi determinat chiar o intervenţie chirurgicală în ziua de 12 aprilie. Trenul prezidenţial al lui Kim Jong-un a fost reperat prin satelit într-o staţiune balneară în estul Coreei de Nord. Consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui sud-coreean, Moon Chung-In, a declarat pentru CNN că Kim Jong-un trăieşte şi are o stare bună de sănătate, adăugând că liderul nord-coreean se află din 13 aprilie într-un sejur la Wonsan.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE