Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump o atacă violent pe Nancy Pelosi: "De ce se află nebuna în Taiwan?"

Postat la: 04.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a atacat-o pe președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, pentru decizia acesteia de a vizita Taiwanul, pe fondul tensiunilor crescânde dintre Washington și Beijing.

Președinta Pelosi și alți cinci membri democrați ai Congresului au aterizat marți seara la Taipei, ceea ce face ca ea să fie cel mai înalt oficial ales al SUA care călătorește în Taiwan din 1997 încoace.

"De ce se află nebuna de Nancy Pelosi în Taiwan?", a scris Trump pe platforma sa Truth Social. "Întotdeauna provoacă probleme. Nimic din ceea ce face ea nu iese bine".

Fostul președinte a avertizat-o anterior pe Nancy Pelosi împotriva unei potențiale vizite în Taiwan, spunând că nu ar trebui să se implice în situația din China și Taiwan, deoarece nu ar face decât să o înrăutățească.

"De ce se implică Nancy Pelosi în China și Taiwan, decât pentru a face probleme și mai mulți bani", a declarat el vineri într-o declarație pe Truth Social. "Mizeria din China este ultimul lucru în care ar trebui să fie implicată - ea nu va face decât să înrăutățească situația. Tot ceea ce atinge ea se transformă în Haos, Dezordine și 'mizerie'."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE