ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Donald Trump: "Joe Biden a fost înlăturat cu o lovitură de stat de către Nancy Pelosi și Barack Obama"

Postat la: 26.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Joe Biden, care a renunțat în cele din urmă să candideze pentru un al doilea mandat, a fost „împins" afara, a criticat joi concurentul său republican în timpul unui interviu pentru Fox News.

Mai multe personalități democrate l-au „împins" pe Joe Biden, a spus Donald Trump joi, 25 iulie, denunțând atitudinea „brutală" a partidului advers, a doua zi după un discurs al președintelui privind retragerea sa. „L-au împins, Pelosi, Obama și alții ", a spus candidatul republican în timpul unui interviu de dimineață la Fox News, prin telefon.

Rolul, în culise, al fostului președinte al Camerei Reprezentanților Nancy Pelosi și al fostului președinte Barack Obama în retragerea lui Joe Biden a fost larg comentat în presa americană de câteva zile. „Mă uitam la ei la televizor, erau atât de drăguți, „Oh, da, îl iubim pe Joe, îl iubim pe Joe". Dar în culise, știu perfect că au fost brutali" față de el", a mai spus el.

Joe Biden a anunțat că își retrage candidatura într-o scrisoare către americani duminică, după o dezbatere eșuată la sfârșitul lunii iunie și câteva săptămâni de apeluri de la democrați, unii public și alții în privat, pentru ca el să renunțe, considerându-l incapabil sa îl invinga pe republican la alegerile din noiembrie. „Au încercat să dea o lovitură de stat ", a spus Donald Trump.

Vicepreședintele Kamala Harris „este mai rea" decât Joe Biden, a mai spus el pentru FoxNews. Miercuri seara, Joe Biden le-a explicat compatrioților săi, într-un discurs televizat, că a luat decizia șocantă de a renunța la candidatura pentru un al doilea mandat pentru a „salva democrația" și a face loc „vocilor mai tinere" . Un discurs care a fost „abia de înțeles și atât de rău", a spus imdediat Donald Trump pe rețeaua sa de socializare Truth.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE