Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump, despre exploziile de amploare din Beirut: "Se pare că nu a fost un accident industrial"

Postat la: 05.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat că puternicele explozii din Beirut, unde 73 de oameni au murit, iar aproape 4.000 sunt răniți, seamănă foarte mult cu "un atentat teribil".

Preşedintele Donald Trump a apreciat marţi, într-o conferinţă de presă, că exploziile de amploare din Beirut "seamănă cu un atentat teribil", menţionând că experţi militari i-au comunicat că ar fi fost vorba de o bombă.

"M-am întâlnit cu generalii noştri şi se pare că nu a fost un accident industrial. Se pare, în opinia lor, că a fost un atac. A fost un fel de bombă", a declarat preşedintele american în conferinţa de presă zilnică consacrată pandemiei noului coronavirus.

Liderul de la Casa Albă a mai declarat că "Statele Unite sunt pregătite să sprijine Libanul. Vom fi acolo să ajutăm. Pare un atac teribil".

Anterior, şeful diplomaţiei americane Mike Pompeo a declarat că SUA supraveghează situaţia şi sunt gata să furnizeze asistenţă poporului libanez care îşi revine din această tragedie oribilă. El a subliniat că SUA vor aştepta rezultatele investigaţiei guvernului libanez cu privire la cauzele acestor explozii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE