Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald și Melania Trump testați pozitiv cu noul coronavirus

Postat la: 02.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele SUA Donald Trump și soția sa au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Trump a confirmat informaţia într-o postare pe Twitter. Președintele SUA a precizat că el şi soţia sa sunt în carantină şi vor începe imediat procedurile de recuperare.

„Melania și eu am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Vom începe imediat procesul de carantină și recuperare. Vom trece prin aceasta ÎMPREUNĂ!", a scris Trump .

Stire initiala: Președintele SUA Donald Trump și soția sa sunt în carantină, după ce asistenta președintelui SUA, Hope Hicks, a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Președintele și Melania Trump au declarat că în ultima vreme au petrecut mult timp în compania asistentei.

Melania și Donald Trump s-au testat pentru COVID-19 și așteaptă rezultatul în autoizolare, după ce asistenta președintelui SUA, Hope Hicks, a fost testată pozitiv.

Hope Hicks a făcut parte din grupul de consilieri care a călătorit cu Trump la dezbaterea electorală pe care președintele SUA a avut-o marți cu Joe Biden, în Cleveland, Ohio, dar a fost și miercuri, la Minnesota.

„Hope Hicks, care a muncit atât de mult fără să facă nici măcar o mică pauză, tocmai a primit rezultatul pozitiv pentru Covid-19. Teribil! Prima și doamna așteptăm rezultatele testelor noastre. Între timp, vom începe procesul de carantină!", a scris Trump pe Twitter joi seară, potrivit CNN.

Donald Trump a confirmat faptul că s-a testat atât el, cât și soția sa, Melania, după ce asistenta sa, Hope, a fost diagnosticată.

„Tocmai am fost la un test și vom vedea ce se întâmplă, adică cine știe ... Am petrecut mult timp cu Hope, la fel și prima doamnă", a spus Trump.

Trump a speculat, în interviul dat la Fox News, că Hope Hicks ar fi putut contracta virusul după ce a interacționat cu un susținător.

„Este o persoană foarte călduroasă. Are o perioadă grea, când oamenii legii vin la ea, vrea să-i trateze grozav, nu să spună: ". Este o boală foarte, foarte dură", a spus el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE